Kantong Hadiah Kertas

Katrangan singkat:

Materi Kertas seni, kertas mewah, kertas tanpa kayu, kertas tutul alus
Ukurane Ukuran khusus ditampa
Nyithak CMYK, Pantone, Warna siji

Detail Produk

Tag Produk

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1000- 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Jeneng Barang Kothak Kado Kertas kanggo krim
Materi Papan abu-abu nganggo kertas seni, kertas mewah, kertas tanpa kayu, kertas tutul alus
Ukurane Ukuran khusus ditampa
Nyithak CMYK, Pantone, Warna siji
Proses Laminasi mengkilap & Matte, lapisan UV, Spot UV, Embossing, Stamping emas / perak
Format kriya PDF, AI, CDR ETC
Sample wektu timbal 5-7 dina
Produksi Wektu timbal 15 dina
Cara Pengiriman Liwat segara, Udara utawa ekspres (DHL, UPS, FEDEX lsp)
Pesenan OEM Ditampa
Kemasan Karton Ekspor Standar utawa adhedhasar panjaluk klien
Panganggone Produk kosmetik
process
xiangqing2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita