Kepiye kothak pengepakan dikembangake?

Kanthi pangembangan industri modern kanthi cepet lan paningkatan standar urip masarakat kanthi terus-terusan, panjaluk masarakat ing kothak kemasan bakal terus saya gedhe. Dadi, konsumen saiki nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo kualitas kothak pengepakan. Dadi kudu ngetrapake teknologi anyar ing proses produksi, lan terus ningkatake level otomatisasi Peralatan. Mung nalika adaptasi karo pangowahan anyar lan memenuhi persyaratan pangguna sing beda-beda, bisa perusahaan kemasan nambah daya saing.

Sampeyan kudu dites dening pasar yen sampeyan pengin ngerti manawa komoditas bisa adol utawa ora. Kemasan nduweni peran penting banget sajrone proses pemasaran kabeh. Komunikasi karo konsumen kanthi gambar sing unik, saengga katon apik ing barang. Nalika ekonomi pasar berkembang ing China, umume konsumen dadi luwih rasional. Iki ora mung nambah kesulitan adol produk, nanging uga nggawe desain kothak kemasan dadi tantangan sing durung pernah ana sadurunge.

图片10

 

Kothak Kado Kertas

Kanthi pangembangan ekonomi sosial sing terus-terusan, kekuwatan pasar industri modern kanthi bertahap uga nyebabake pangembangan kemasan. Pengin nggawe produk sampeyan dhewe bisa ditampilake ing akeh, kothak kemasan wis dadi kunci pilihan. Wong nggunakake cangkang kemasan kanggo nyebutake perasaane, lan kanthi ningkatake standar urip material lan spiritual, luwih akeh perhatian kanggo kemasan produk.

1. Tampilake kemasan utama: kemasan perspektif konten bisa dideleng liwat kemasan njaba, sing saya disenengi para konsumen. Sanajan efek iki bisa dipikolehi liwat bukaan karton, akeh pemasar merek milih nggayuh tujuan iki kanthi kombinasi kemasan-nyematkan jendela plastik ing struktur karton. Karton lan plastik bakal duwe kombinasi sing efektif banget ing mbesuk.

2. Bahan bertekstur: Bahan bertekstur dadi populer ing kemasan kosmetik. Tekstur asring diprodhuksi kanthi pola embossing ing selembar kertas. Nalika wong njupuk, dheweke bakal nemokake tutul sing beda karo karton standar utawa lancar. Sanajan efek pungkasan nggunakake Gamelan utawa matte luwih akeh, umume pelanggan isih seneng efek matte sing digabung karo bahan bertekstur.

图片11

 

Kothak Kertas sing dicithak

3. Sumunar lan sumunar: Ing kothak kemasan kosmetik, kemasan digawe saka bahan sumunar lan sumunar wis wiwit katon kanggo nggayuh tujuane narik bola mata. Tinta efek, cat lan bahan logam khusus gabung karo tren iki. Pabrikan ngupayakake mbedakake produke liwat inovasi iki, nanging ing wektu sing padha mbayar biaya. Mula, cara kanggo nggayuh tampilan iki lan ngirit biaya yaiku nggunakake tinta logam utawa glos nalika nyetak. Peran minyak mutiara. Mbesuk, kita bakal ndeleng kothak hiasan sing luwih apik ing pasar.

4. Wangun kothak kanthi bentuk sing aneh: Semono uga luwih akeh perusahaan mbutuhake macem-macem bentuk kothak kemasan, mbutuhake sawetara pangowahan sing ngilangi tradhisi tinimbang bentuk konvensional. Pangowahan sing cukup anyar ing wilayah iki yaiku nggunakake tutup pungkasan plastik cetakan injeksi.

Kanthi perkembangan industri modern sing cepet lan ningkatake standar urip masarakat, panjaluk masarakat kanggo kothak kemasan bakal terus saya gedhe.


Wektu kiriman: Sep-28-2020