Tas Kado Kertas Tangan Tangan

Katrangan singkat:

Materi

Kertas seni, kertas mewah, kertas tanpa kayu, kertas tutul alus

Ukurane

Ukuran khusus ditampa

Nyithak

CMYK, Pantone, Warna siji


Detail Produk

Tag Produk

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1000- 5000

> 5000

Est. Wektu (dina)

12

15-20 dina

Jeneng Barang

Tas Kado Kertas Tangan Tangan

Materi

Kertas seni, kertas mewah, kertas tanpa kayu, kertas tutul alus

Ukurane

Ukuran khusus ditampa

Nyithak

CMYK, Pantone, Warna siji

Proses

Laminasi mengkilap & Matte, lapisan UV, Spot UV, Embossing, Stamping emas / perak

Format kriya

PDF, AI, CDR ETC

Sample wektu timbal

5 dina

Produksi Wektu timbal

12-15 dina

Cara Pengiriman

Liwat segara, Udara utawa ekspres (DHL, UPS, FEDEX lsp)

Pesenan OEM

Ditampa

Kemasan

Karton Ekspor Standar utawa adhedhasar panjaluk klien

Panganggone

Kanggo sandhangan, sepatu, hadiah, tas kemasan liyane

process
xiangqing2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita