Babagan Kita

Profil Perusahaan

Didhisiki ing taun 2009, HuaHeng International Packaging Co., Ltd. minangka pabrikan profesional khusus ing cetakan kertas lan kemasan. Nduweni teknologi produksi lan peralatan proses lengkap. Wiwit didegake, amarga ana konsep desain unik sing dikepengini, tim riset lan pangembangan teknis sing kuat, lan konsep layanan profesional sing perhatian, wis nglumpukake akeh kasus sing sukses lan nyedhiyakake layanan kemasan kanggo 200+ perusahaan terkenal domestik.

Kita umume melu desain kemasan siji-mandeg, riset lan pangembangan, produksi kothak bermutu, kothak hadiah, kothak karton, kothak PVC, kothak kristal, label lan instruksi. Kita dununge ing ShenZhen kanthi transportasi sing trep. Fokus ing inovasi kemasan produk Solusi kasebut ndadekake penjualan produk luwih dhuwur lan bisnis luwih kompetitif, lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake layanan mandheg "R&D, proofing, produksi, lan transportasi" kanggo para pelanggan.

company img

Perusahaan Huaheng bangga dadi asli, inovatif, motivasi lan terus-terusan ngupayakake pinunjul kanggo kabeh pelanggan. Sistem produksi modern lan integral ngidini kita nawakake produk kualitas unggul kanggo para pelanggan kanthi rega sing kompetitif. Saliyane njaga peralatan sing serba guna lan fleksibel, kita uga luwih negesake program R&D kanthi nyiyapake Pusat Desain. 75% produk dieksploitasi dening tim desain profesional. Saben wulan ana produk anyar sing disaranake kanggo referensi pelanggan.

Klien sing kita kerjane asale saka HongKong, Singapura, Jepang, UEA, Rusia, Swedia, AS, Kanada, Italia, Belgia, Spanyol, Austria dll.

7
9
8

Perusahaan Huaheng mesthi meksa iman bisnis "Apik dihargai, kualitas dhuwur, dawa", uga fokus ing pangembangan kualitas terus-terusan, upgrade fasilitas sing terus-terusan, ekspansi kehadiran internasional, lan nyediakake nilai-nilai gedhe kanggo ningkatake bathi bathi para pelanggan.

Kita yakin manawa peralatan canggih bisa njamin kualitas sing apik, lan tim profesional ngawal layanan berkualitas! Kita yakin manawa ing komunitas kompetitif iki sing ditondoi "kacepetan dhuwur, efisiensi tinggi lan kualitas tinggi", sampeyan duwe akselerasi lan kualitas luar biasa.

Budaya Perusahaan

99

Shenzhen Huaheng Gaosheng Lingkungan Teknologi Co, Ltd mesthi ngetrapake prinsip "kualitas, reputasi luwih dhisik" lan mesthi ngetutake konsep pertama lan inovasi pelanggan. Kita nuntut bathi kanthi kualitas apik, rega murah lan pangiriman cepet, lan ing wektu sing padha memenuhi persyaratan kemasan lan pencetakan internasional, sing nggawe kita dipercaya karo para pelanggan anyar lan lawas! Iki uga ndadekake pasar bisnis perusahaan duwe ekspansi sing luwih gedhe. Saiki para pelanggan ing luwih saka 30 provinsi, kotamadya lan wilayah otonom, lan uga wilayah Hong Kong, Macao lan Taiwan. Produk kita wis didol menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Pilih kita, kita bakal mbuktekake manawa pilihan sampeyan bener.

kauntungan perusahaan

1. Teknologi Huaxing Lingkungan Huaheng Gaosheng Shenzhen Co., Ltd. nggunakake bahan perlindungan lingkungan ijo kanthi kualitas dhuwur supaya kothak kemasan plastik tahan tahan, tahan bledosan sing kuat, mengkilap lan transparan, lan meh tanpa cacat. Multiple inspeksi kualitas internal ngontrol kualitas produk saka sumber kanggo njamin efisiensi produksi; output saben wulan produk konvensional ing kothak sing cocog bisa nganti udakara 2 yuta, lan peralatane luwih lengkap. Uga nyedhiyakake stamping panas, perak panas, warna metalik, matte lan kain Maneka efek pencetakan khusus, kayata gandum, gandum kayu lan gandum kulit, nggawe desain kemasan pelanggan kanthi apik ditampilake.

2. Nduweni area pabrik duweke udakara 5500 meter persegi, wis lulus sertifikasi nomer sertifikasi pemasok, duwe personel manajemen lengkap, tenaga teknis sing kuat, riset lan pangembangan lan desain kothak kemasan profesional, lan duwe departemen nggawe piring CTP . Perusahaan nggatekake pilihan produk lan nggunakake bahan sing ramah lingkungan. Bahan produk wis lulus sawetara sertifikasi kualifikasi, lan kualitase dijamin. Desain gratis lan pengujian gratis bisa disedhiyakake kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo kothak kemasan.

company pic

3. Perusahaan ngenalake peralatan produksi teknologi tinggi lan metode uji coba teknologi tinggi; nggunakake sistem kontrol PLC sing bisa diprogram maju, prosedur kontrol sirkuit sing gampang, gampang dirawat. Lan peralatan pencetakan Jerman sing diimpor anyar sing diimpor saka luar negeri, mesin cetak, mesin pemotong mati, mesin gluing, mesin stamping panas, mesin gluing otomatis semi-otomatis lan otomatis, mesin pemotong kertas otomatis, mesin cetak layar, mesin cetak UV lan liya-liyane peralatan, Fasilitas pendhukung lengkap. Produksi luwih cepet, pangiriman luwih tepat wektu, lan produk luwih lengkap.

4. Saka desain, produksi, percetakan, post-processing, nganti dikirim, kita ngetrapake layanan mandeg, sistem manajemen pelanggan lengkap, jaminan purna jual, saka desain produk, manajemen produksi, manajemen jadwal, manajemen logistik lan layanan purna jual manajemen Ing babagan nyedhiyakake layanan kanggo para pelanggan, lan bisa nyedhiyakake solusi kemasan produk kanggo para pelanggan, wiwit dibuktekake nganti produksi nganti rampung kanthi mandheg.