Paper Gift Bag

Kothak pengepakan

Kantong Hadiah Kertas

Wektu Utama: Jumlah (Potongan) 1000- 5000> 5000 Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug Barang Jeneng Kertas Kado Kertas kanggo bahan Krim papan abu-abu nganggo kertas seni, kertas mewah, kertas tanpa kayu, kertas sentuh alus Ukuran ukuran Kustom ditampa Pencetakan CMYK, Pantone, Proses warna Laminasi Glossy & Matte tunggal, lapisan UV, Spot UV, Embossing, Stamping Emas / perak format Karya seni PDF, AI, CDR ETC Sample wektu timbal 5-7 dina Wektu Produksi 15 dina Metode Pengiriman Liwat ...

Hand-held Paper Gift Bag

Kothak pengepakan

Tas Kado Kertas Tangan Tangan

Wektu Utama: Jumlah (Potongan) 1000- 5000> 5000 Est. Wektu (dina) 12 15-20 dina Jeneng Barang Kertas Hadiah Kertas Tangan Kertas Seni kertas, kertas mewah, kertas tanpa kayu, kertas sentuh lembut Ukuran ukuran Kustom diterima Pencetakan CMYK, Pantone, Proses warna tunggal Glossy & laminasi Matte, lapisan UV, Spot UV , Embossing, format karya seni Stamping emas / perak PDF, AI, CDR ETC Sample lead time 5 dina Produksi Timah 12-15 dina Kapal ...

Babagan kita

Kemasan Dhuwur

Madeg ing taun 2008, HuaHeng International Packaging Co., Ltd. duwe spesialisasi ing produk kemasan mewah, utamane kothak hadiah sing kaku. Anak perusahaan pabrik DongGuan QuanLang Packaging Co., Ltd. uga didegaké ing 2019. Sajrone 10 taun kepungkur, kita kudu tetep nggawe hubungan jangka panjang karo klien, nyedhiyakake layanan kelas kapisan lan lega. We seneng entuk dhukungan lan pujian sing terus-terusan saka klien ing saindenging jagad. Saiki HuaHeng melu layanan kemasan siji atap wiwit ngrancang konsep-produksi-conto-produksi nganti logistik.

  • company img1
  • company img2
  • company img3